Lapis informacijski sustavi

je društvo sa ograničenom odgovornošću sa primarnom djelatnošću ponude proizvoda i usluga iz domene primjene informacijskih tehnologija u poslovanju. Lapis nastoji pomoći svojim klijentima da kvalitetnom primjenom informacijskih tehnologija u svojem poslovanju dosegnu poslovnu izvrsnost.

Naša vizija je zadovoljstvo naših klijenata kvalitetom naših proizvoda i usluga, naša misija je kontinuirano povećanje kvalitete naših usluga i jačanje kompetencija naših resursa, a naša snaga je educiran, stručan, iskusan, dobro organiziran i visoko motiviran tim.

Naša poslovna domena

Zaposlenici Lapisa imaju poslovna znanja i dugogodišnje iskustvo u implementaciji složenih projekata iz domene financijskog poslovanja i projekta u javnom sektoru.

LAPIS Vam može pomoći unaprijediti Vaše poslovanje

Modeliramo poslovne procese, izrađujemo arhitekture informacijskih sustava, razvijamo aplikacijske sustave, testiramo aplikacijske sustave i radimo reviziju informacijskih sustava.

Osnovni podaci

Naziv: LAPIS INFORMACIJSKI SUSTAVI d.o.o.
Sjedište: Andrije Žaje 43, 10 000 Zagreb Registracija: Trgovački sud u Zagrebu OIB: 30948638563
IBAN: HR1824020061100540461
Banka: Erste & Steiermarkische bank d.d., Jadranski trg 3a, 51000 Rijeka

Naši klijenti

Usluge i razvijanje softverskih rješenja usmjerenih na postizanje poslovnih ciljeva njihovih organizacija.

Lapis rješenja

Unaprijedite i optimizirajte Vaše poslovanje, riješite se gomile papirnate dokumentacije i imajte uvid u sve korake u Vašem procesu. Žurno udovoljite zahtjevima regulatora. Upravljate Vašom uredskom dokumentacijom elektroničkim putem. Unaprijedite komunikaciju i imajte zadovoljne kupce. Odabirom Lapis rješenja Vaša očekivanja će sigurno biti ispunjena.