Vaša privatnost,

kao i zaštita svih Vaših osobnih podataka od vitalne je važnosti za nas. Internetske stranice www.lapis.hr namijenjene su prezentaciji tvrtke Lapis informacijski sustavi d.o.o. , naših rješenja i usluga koje pružamo. U slučaju kada ih prikupljamo, obvezujemo se štititi Vaše osobne podatke provođenjem razumne razine skrbi i korištenjem dostupnih sredstava u razumnoj mjeri.

Svrha prikupljanja i obrade osobnih podataka

Preko kontakt formi na našim stranicama možemo prikupljati neke Vaše osobne podatke u svrhu pružanja informacija o proizvodima ili uslugama za koje ste pokazali interes. Podatke prikupljamo na način da ih Vi osobno dobrovoljno ostavite popunjavanjem kontakt forme. Na taj način, Lapis informacijski sustavi d.o.o. ima legitiman interes informirati Vas o proizvodu ili usluzi za koje ste pokazali interes, odnosno za što smatramo da od nas očekujete i takvu komunikaciju smatrate poželjnom.
Vaše podatke ne spremamo u strukturiranom obliku, ne čuvamo ih, te ih ne prenosimo drugima. Koristimo ih isključivo za potrebe zatražene komunikacije i sa njom povezanim aktivnostima poput realizacije narudžbe, te ih nećemo koristiti u druge svrhe.

Vaša prava

Općenito, imate sljedeća prava:

  • pravo na pristup osobnim podacima koje smo prikupili o Vama;
  • pravo na ažuriranje ili ispravak Vaših osobnih podataka;
  • pravo na brisanje osobnih podataka koje smo prikupili o Vama;
  • pravo na ograničavanje obrade;
  • pravo na prijenos podataka;
  • pravo na odbijanje profiliranja;
  • pravo podnošenja žalbe nadzornom tijelu;
  • pravo na povlačenje (opoziv) Vašeg pristanka(privole).

Internetske adrese i kolačići

Naša stranica www.lapis.hr ne sadrži kolačiće. Ne prikupljamo podatke iz Vaše prijave i ne obrađujemo ih.

Podaci o voditelju obrade

Lapis informacijski sustavi d.o.o. voditelj je obrade osobnih podataka koje nam dostavite korištenjem naše stranice. Naši kontakt podaci su:

LAPIS INFORMACIJSKI SUSTAVI d.o.o.
Andrije Žaje 43, 10 000 Zagreb
Tel. +385 1 555 0373; +385 1 387 7267
e-mail: zastitapodataka@lapis.hr

Na naznačenu se adresu i kontakte možete obratiti i u cilju realizacije nekog od prava koje imate vezano uz zaštitu Vaših osobnih podataka. Vaš zahtjev ćemo obraditi u najkraćem roku, te ćemo Vam pravodobno dati odgovarajući odgovor.